Skip to content
Published december 9, 2023

Ett nytt sätt att finna avslappning samt socialt umgänge! Att spela bingo är något som sedan det introducerades i Sverige år 1961 av Gunnarstorps IF tagit en varm plats i allas hjärtan. Ända sedan det kom till Sverige har det funnits i idrottsliga sammanhang och många lag har använt sig av Bingon som ett sett att få in pengar till klubben och främjat idrotten.

BingoPå senare år så har även bingon hittat ut på nätet och idag så kan man spela bingo hemma ifrån sin egen dator, precis när man vill och dessutom får en bonus! De flesta av oss associerar ju trots det att sitta framför datorn som något osocialt, men det kan man faktiskt inte säga om nätbingon. För hos de allra flesta bingoaktörer så finns det chattrum vid varje bingospel där man kan prata och vara social med de andra spelarna. Så med hjälp av online bingo så kan du träffa massvis med nya vänner och bekanta som du aldrig skulle ha träffat annars!

Många undrar säkert över hur säkerheten är när man spelar online, och det är faktiskt säkert att spela onlinebingo så länge du väljer de sidor som är dokumenterat säkra hos bingolistings.se. Spela alltid bara på säkra sidor men det är ändå viktigt att du använder dig av sunt förnuft när du hanterar dina inloggningsuppgifter!

Du behöver inte snöra på dig vinterkängorna en blaskig dag då du är sugen på att spela bingo, utan du kan sitta i lugn och ro med mystofflorna på fötterna. Du väljer själv var och när du ska spela och du väljer själv när du ska sluta. Onlinebingo är ett socialt, roligt, spännande och trevligt spel som dessutom kan generera ett extra tillskott i kassan. Den största bingobonusen i dagsläget är på 2 miljoner kronor och vanns av en dam i Storbritannien.

Men för den som inte vill spela om så stora pengar så finns det också hopp, de flesta sidor erbjuder inte bara låg insats spel utan även gratisspel där du inte satsar något alls men fortfarande har möjlighet att kamma hem stora pengar!

Bingo bonus

De allra flesta bingoaktörer erbjuder en bingo bonus för nya spelare som öppnar konto hos dem. Denna välkomstbonus är en summa pengar som man får insatt på sitt bingokonto att spela för utöver sin egna insättning. Detta är en så kallad insättningsbonus och det är en bonus du bara får när du gör en insättning och brukar oftast skrivas i procent. T ex 100 % insättningsbonus innebär att om du sätter in 100 kronor att spela för så matcher sajten din insättning och ger dig 100 kronor till! Dessa pengar ackrediteras ditt konto automatiskt och går oftast att spela för direkt. Dock så brukar det finnas omsättningskrav på dessa typer av bonusar, och det innebär att du måste omsätta bonusens värde i spel innan du kan ta ut den.

BingobrickaEn annan typ av bonus är den bonusen som inte kräver någon insättning alls, detta är som ett välkomsterbjudande du får från sajten du registrerar dig hos. Storleken på denna bonus varierar men brukar oftast ligga mellan 50-100 kronor, beroende på sajten. Detta är pengar som du direkt kan börja spela för utan att behöva satsa ett öre!

Perfekt för dig som inte vill riskera några pengar till en början men ändå ha chans att vinna pengar.

Bonussystemet i bingovärlden är väldigt fördelaktigt i dagsläget då många olika sajter tävlar om spelarna och hela tiden försöker matcha varandras bonusar och erbjudanden. Många sajter har även extra bonusar som kommer som utskick till din mail eller liknande där du kan ta del av ännu fler bra erbjudanden.

Så om du är intresserad av att testa på att spela lite onlinebingo, ta dig då en titt på en sida där man jämför olika sidors bonusar och erbjudanden, allt för att du ska hitta den bästa bingosidan för dig!